VINDUER

Vinduer i Sorø, Stenlille og Dianalund

PROFESSIONEL LEVERING OG MONTERING AF VINDUER

Står I med et ødelagt vindue, eller tænker I på udskiftning? Hos KC Glarmester leverer og monterer vi alt inden for vinduer til private, erhverv og det offentlige. Vi er behjælpelige ved enhver udskiftning, reparation og montering – og vi leverer løsninger i både træ, aluminium og plast.

Spar penge med energibesparende vinduer

Som husejere kan du spare mange penge på varmeregningen ved at udskifte dine vinduer til mere energibesparende materialer. Herudover giver det også et bedre indeklima, der vil gavne dit og din families velvære. Hos KC Glarmester har vi mange års erfaring med energivinduer. Læs mere om energiruder

Medlem af Glarmesterlauget Garantiordning

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning GLAS MED GARANTI. Dette er jeres garanti for færdigt glarmesterarbejde, der lever op til jeres forventninger. Garantiordningen dækker alt, vi laver som glarmester – over for alle typer kunder – og den kan dække helt op til 100.000 kr. pr. sag.

Kontakt os i dag

Hvad enten I behøver hjælp til et mindre eller større projekt, er vi behjælpelige. Vi har en lang række samarbejdspartnere, så opgaven bliver aldrig for stor. Vi dækker hele Sjælland og er med base i Stenlille den ideelle samarbejdspartner i f.eks. Sorø og Dianalund. Fang os på tlf. 36 75 05 87.