SIKKERHEDSGLAS

Sikkerhedsglas i Brøndby, Glostrup & Vallensbæk

Spejle til indretning, sikkerhed eller praktisk brug

I både virksomheder og hos private indgår spejle ofte som en integreret del af indretningen, og der stilles flere og flere krav og ønsker til, hvordan et spejl skal se ud. Hos KC Glarmester har vi mange års erfaring fra glarmesterbranchen, hvilket gør det muligt for os at tilbyde forskellige typer af spejle, som kan tilpasses den enkelte kundes ønsker.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre, og om der er brug for et stort skab til at skabe mere rum eller et lille spejl til badeværelset er ikke af betydning – vi hjælper med både store og små projekter.

 

Forskellige typer af spejle

Vi ved, at behovet for spejle kan være meget forskellige, og derfor har vi kompetencer inden for montering af forskellige spejltyper, som alle har deres fordele. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

  • Spejle med facetslebne kanter:

Et spejl med facetslebne kanter giver et eksklusivt look. Vi laver det med 5-40mm facet, og det kan f.eks. bruges til indretning af lokaler og rum.

  • Sikkerhedsspejle:

Et sikkerhedsspejl er kendetegnet ved, at det ved hjælp af folie holdes sammen, således at to spejle er vendt ryg mod ryg. Det betyder, at folien vil holde på splinter, hvis spejle skulle ødelægges, hvilket sikrer mod personskade.

  • Vådrumsspejle:

Der kan være brug for spejle, som kan klare fugt – f.eks. i et vådrum – og dette imødekommer vi med montering af vådrumsglas, som på bagsiden er dækket af et ekstra lag, der hjælper til, at fugt ikke trænger ind.

 

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om vores udvalg af spejle, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 36 75 05 87 eller på mail info@kc-glarmester.dk. Vi hjælper i alt fra Stenlille til Sorø og Dianalund og kører gerne på hele Sjælland.