DRIVHUSGLAS

Drivhusglas i Sorø, Stenlille og Dianalund

Skal du have et nyt drivhusglas?

Så kan vi hjælpe! Hos KC Glarmester arbejder vi hver dag professionelt med drivhusglas, og vi skærer glas på mål, så glasset er tilpasset det enkelte drivhus. Samtidig imødekommer vi gerne ønsker til f.eks. montering, og det betyder, at du kan få netop det glas til dit drivhus, som du ønsker, og du kan selv bestemme, om vi skal montere det, eller om du selv ønsker at gøre det.

Selvom et øget fokus på bæredygtighed har betydet, at flere og flere ønsker at have eget drivhus, kan den danske vinter være hård ved glasset, og vi har derfor drivhusglas på lager hele året.

 

Konkurrencedygtige priser på kvalitetsprodukter 

Vi benytter altid produkter af højeste kvalitet, og uanset om der er tale om et stort eller lille drivhus, tilbyder vi glas til en konkurrencedygtig pris. Vi har drivhusglas i mange størrelser – dog max 61X210cm – og vores dygtige medarbejdere hjælper gerne med at finde den rette størrelse glas. Med i prisen får du samtidig et højt serviceniveau, en kvalitetsbevidst og professionel samarbejdspartner og muligheden for en tilpasset proces, som imødekommer netop dine ønsker. Priserne på vores drivhusglas er inkl. moms:

  • 3mm drivhusglas: 125 kr./m2
  • koster 61x61cm drivhusglas 46,25 kr.

Kontakt os i dag og hør nærmere om vores drivhusglas

Du kan kontakte vores kompetente personale på mail info@kc-glarmester.dk eller telefon 36 75 05 87 – Vi har base i Stenlille, men vi kører gerne på hele Sjælland og hjælper derfor også kunder i f.eks. Sorø og Dianalund. Mangler du et professionelt tilpasset glas til dit drivhus, må du ikke tøve med at kontakte os.